Termeni si conditii

Scopul  site-lui nostru, nu este castigul ci scoaterea la lumina si promovarea unor cantece care fac parte din zestrea poporului roman. Dovada este si pretul cca. 20 lei  care... ar trebui sa acopere cheluieli de administrare.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.nisteromani.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina:

Conform legii privind drepturile de autor, creatorul  isi rezerva in exclusivitate dreptul de a utiliza opera. Serviciile noastre se rezuma la crearea de aranjamente orchestrale si interpretarea in maniera proprie a unor cantece , fara a oferi dreptul de autor asupra creatiilor originale.

Acordam drepturile de autor doar pentru cantecele create de noi, utilizatorului revenindu-i obligatia de a procura pe cale legala drepturile de autor asupra originalului operei pentru utilizarea de orice fel al operei respective. Prin acceptarea creatiilor oferite de noi va exprimati acordul cu conditiile mai sus, numite conform legii privind drepturile de autor din Romania.

ATENTIE !!!!!!!!!!!!

Toate fisierele disponibile pentru descarcare sunt piese reproduse, NU sunt originale.


 

Contact

Karaoke si Negative
Adresa:
Galati, Romania
Email:
karaoke@nisteromani.ro
Numar mobil:
0744 58 13 58
ID Mess:

Facebook