Cum cumpar

Karaoke & negative romanesti vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.paypal.com , ordin de plata, sau prin posta.

  • PayPal - Alegeti melodia dorita si apasati butonul Cumpara. Veti fi redirectionat catre PayPal.com unde fie utilizati contul dvs. de paypal, fie puteti plati prin Carte de Credit.
  • Ordin de plata - Platiti in contul: RO58RNCB0318032814640001 , suma aferenta si specificati pe ordinul de plata, numele cantecului. Trimiteti ordinul de plata vizat la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
    Este necesar sa indicati titlul melodiei solicitate, si adresa de e-mail unde doriti sa primiti.

  • Posta  - Pentru a primi karaoke ori negativul, pe DVD ori CD audio cu plata ramburs acasa la Dvs. trimiteti un e-mail pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
    Este necesar sa indicati titlul melodiei solicitate, adresa Dvs. completa, nume si prenume, strada, numar, bloc, apartament, etaj, localitate, judet si cod postal.
  • Plata o puteti face si in lei romanesti, la cursul zilei
  • Pentru alte relatii, telefon : 0744 58 13 58 / 0745 631 531
 

Contact

Karaoke si Negative
Adresa:
Galati, Romania
Email:
karaoke@nisteromani.ro
Numar mobil:
0744 58 13 58
ID Mess:

Facebook